© Crime-Nieuws.nl

Gewonde man na melding in bosjes aangetroffen, politie zoekt getuigen

De politie heeft na een melding een gewonde man in bosjes aangetroffen en zoekt nu getuigen.

In de vroege ochtend van zaterdag 20 mei 2023 hebben politiemensen een gewonde man aangetroffen op de Van Steenbergenlaan in Terneuzen. De man werd gevonden dankzij een getuige die de politiemeldkamer had gebeld. Het is nog onduidelijk hoe de man daar terecht is gekomen en wat hem precies is overkomen. De politie is daarom op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie kunnen verstrekken.

Rond 05.40 uur ’s ochtends ontving de politie een melding over een gewonde man in de bosschages van de Van Steenbergenlaan. Ter plaatse troffen de agenten een 43-jarige man uit Terneuzen aan, liggend op het voetpad dat vanaf de Van Steenbergenlaan via de Emmalaan naar de Doctor Buijzestraat loopt. De man was gewond en verkeerde in een toestand waarin hij niet in staat was te vertellen wat er met hem was gebeurd.

Direct werd een ambulance opgeroepen, die de gewonde man naar een ziekenhuis heeft vervoerd voor verdere medische behandeling. Terwijl het ambulancepersoneel zich over het slachtoffer ontfermde, zetten de agenten hun onderzoek voort. Tijdens dit onderzoek werd op meerdere plaatsen in de omgeving bloed aangetroffen. De politie heeft een buurtonderzoek uitgevoerd en is ook nagegaan of er beveiligingscamera’s in de buurt aanwezig waren.

Op dit moment is het nog onbekend wat er precies met de man is gebeurd en hoelang hij al op de Van Steenbergenlaan heeft gelegen. De politie roept daarom mensen op die mogelijk meer informatie hebben, zich te melden. Heeft u de man gezien of heeft u iets opvallends waargenomen op het voetpad? Elke informatie kan van waarde zijn voor het onderzoek.

Mensen die informatie hebben over dit incident worden verzocht contact op te nemen met de politie via het algemene telefoonnummer. Het verstrekken van informatie kan anoniem gebeuren.

De politie zet alles op alles om de omstandigheden rondom dit incident te achterhalen en de verantwoordelijken te vinden.