© Crime-Nieuws.nl

Voordeur midden in nacht ingetrapt door gewapende criminelen bij brute woningoverval

Bij een brute woningoverval in Rotterdam hebben de daders de voordeur ingetrapt en de aanwezigen bedreigd met een vuurwapen.

Op 20 mei hebben drie mannen een woning aan de Vlaggemanstraat in Rotterdam overvallen. Tijdens de overval waren de bewoner en een logé aanwezig. Hoewel zij de schrik van hun leven kregen, raakten ze gelukkig niet gewond. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden om de daders te kunnen opsporen.

Rond 03.45 uur trapten de drie daders de voordeur van de woning in en bedreigden ze de bewoner met een vuurwapen. Toen de logé om hulp begon te roepen, sloegen de overvallers op de vlucht en renden ze in de richting van de Insulindestraat. Alle drie de mannen waren gekleed in donkere kleding. Van twee van hen is bekend dat ze niet erg groot waren, met een lengte tussen de 1.70 en 1.75 meter.

De politie roept getuigen op zich te melden en eventuele camerabeelden beschikbaar te stellen. Elke informatie, hoe klein ook, kan van groot belang zijn voor het onderzoek naar deze woningoverval.

Mocht u iets verdachts hebben gezien rond het tijdstip van de overval in de omgeving van de Vlaggemanstraat, dan vraagt de politie u om contact op te nemen. Daarnaast zijn camerabeelden uit de buurt ook zeer waardevol voor het onderzoek. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

De politie doet er alles aan om de daders van deze overval op te sporen en te arresteren. Het is van groot belang dat de veiligheid van de buurtbewoners gewaarborgd wordt en dat de verantwoordelijken voor deze laffe daad ter verantwoording worden geroepen.

Iedereen die informatie heeft over deze woningoverval wordt dringend verzocht om contact op te nemen met de politie via het algemene telefoonnummer. Anoniem melden is ook mogelijk via Meld Misdaad Anoniem. Samen kunnen we helpen deze criminelen op te sporen en de veiligheid in Rotterdam te vergroten.