Gewonden bij steekpartij sportschool Duitsland, sluipschutters en arrestatieteam ingezet

In Duitsland zijn bij een steekpartij in een sportschool meerdere personen gewond geraakt.

In de stad Duisburg heeft een gewelddadige steekpartij plaatsgevonden in een sportschool, waarbij vier mensen zwaargewond zijn geraakt. De dader is nog voortvluchtig en de politie heeft een klopjacht geopend om hem te vinden.

De steekpartij vond plaats aan het einde van de middag in het centrum van Duisburg. De politie meldt dat er één dader betrokken was bij het incident. Eerder werd gesproken over een mogelijke tweede dader, maar dat is inmiddels ontkracht.

De sportschool waar de steekpartij plaatsvond, bevindt zich tegenover het stadhuis. De omgeving is afgezet en de politie heeft zelfs sluipschutters op daken rondom de sportschool ingezet. Omwonenden is verzocht om binnen te blijven.

Meer dan honderd agenten en een arrestatieteam zijn ingezet in de zoektocht naar de dader. Zij doorzoeken de straten van het oude centrum van de stad en kijken ook in nabijgelegen parkeergarages en binnenplaatsen.

Het is nog onbekend wat het motief van de dader is en hoe hij heeft kunnen ontsnappen. De politie doet momenteel onderzoek naar de zaak en roept getuigen op om zich te melden. De slachtoffers worden behandeld in het ziekenhuis en hun toestand is nog onbekend.