Gezochte verdachte straatroof duur tasje en jassen in Randstad Rail meldt zich bij politie

Een verdachte die gezocht werd voor een straatroof voor een duur tasje en jassen in Zoetermeer heeft zich gemeld bij de politie.

In opsporingsprogramma Team West zijn dinsdag beelden getoond van twee straatrovers. De twee worden er van verdacht op vrijdag 21 oktober op station Centrum West in Zoetermeer een straatroof te hebben gepleegd. Op donderdag meldde een 18-jarige man zich, nadat hij zich herkende in de getoonde beelden. Naar de tweede verdachte wordt nog gezocht.

Die vrijdag 21 oktober stappen twee vrienden rond 22.15 uur in de Randstad Rail bij station Leidscheveen in Den Haag. Twee onbekende jongens kwamen naast hen zitten en toonden veel belangstelling voor hun jassen. Op station Centrum West in Zoetermeer sloegen de daders toe. Met geweld werden de twee slachtoffers beroofd van hun persoonlijke spullen. Het ging om een schoudertasje en een jas.

Naar de tweede verdachte wordt momenteel nog gezocht door de politie. Er is een foto van de gezochte straatrover. De politie heeft de zeer duidelijke beelden vrijgegeven (klik hier). Het onderzoek naar de straatroof is in volle gang.