Glory kickbokser Mohammed J. alias The Destroyer ‘grote speler in drugswereld’

Glory kickbokser Mohammed J. alias The Destroyer is volgens justitie een grote speler in drugswereld.

Glory-kickbokser Mohammed J. zit sinds januari vast op verdenking van grootschalige drugshandel. Uit onderschepte crypto communicatie blijkt dat het niet om slechts een paar gram cocaïne gaat, maar om aanzienlijke hoeveelheden. De 26-jarige kickbokser zou verzeild zijn geraakt in een wereld van zware criminelen en grof geld, aldus het Brabants Dagblad.

J., die bekendstaat als The Destroyer, was volop in training voor een aankomend Glory-evenement waar hij op 11 februari zou vechten tegen zijn tegenstander. Nog voor de aanhouding waren er al verschillende geweldsincidenten gelinkt aan panden en bekenden van de kickbokser. Er zou volgens de recherche een mogelijk conflict gaande zijn vanwege een verloren/verdwenen partij drugs.

De verdenkingen tegen de talentvolle kickbokser zijn niet mis. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij grootschalige drugshandel, waarbij grote hoeveelheden cocaïne verhandeld zouden zijn. Dit blijkt uit onderschepte communicatie via crypto kanalen. De Bossche kickbokser zou volgens media verstrikt zijn geraakt in een wereld van zware criminelen en grof geld.

De aanhouding van J. heeft niet alleen gevolgen voor zijn kickbokscarrière, maar ook voor zijn persoonlijke leven. Hij zit sinds januari vast en zal waarschijnlijk voorlopig nog niet op vrije voeten komen.