Verdachten op de vlucht gezocht na steekpartij op gezellig feestje in Dordrecht

De politie onderzoekt een steekpartij op een feest in Dordrecht en zoekt meerdere gevluchte personen.

Gisternacht heeft er een steekincident plaatsgevonden bij een feest aan de Laan Der Verenigde Naties in Dordrecht. Een man is hierbij gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen verschaffen over het incident en/of de verdachten.

Rond middernacht kreeg de politie een melding binnen van een ruzie tussen meerdere personen buiten het feest. Hierbij heeft de dader uiteindelijk met een mes uitgehaald naar het slachtoffer. De man is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, maar was nog wel aanspreekbaar.

Na het incident zijn meerdere verdachten op de vlucht geslagen, mogelijk in een auto. De politie roept daarom getuigen op om zich te melden. Mogelijk hebben zij meer informatie over het incident en/of de verdachten.

Het steekincident heeft voor veel onrust gezorgd in de buurt. De politie heeft de zaak in onderzoek en doet er alles aan om de verdachten op te sporen. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding is geweest van het incident en wie de verdachten zijn. De politie hoopt dat getuigen zich melden, zodat zij snel meer duidelijkheid kunnen verschaffen over deze zaak.