Groningse politie onderzoekt steekpartij en zoekt mogelijke getuigen

De Groningse politie onderzoekt een steekpartij en zoekt mogelijke getuigen.

Een 27-jarige man uit Groningen werd op zondag 21 mei mishandeld en daarbij gestoken in de omgeving van de Oude Boteringestraat. Het slachtoffer liep hierbij verwondingen op en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Direct na het incident is de politie een onderzoek gestart. Op dit moment gaat men ervan uit dat de mishandeling heeft plaatsgevonden in de Oude Boteringestraat, ter hoogte van de Rode Weeshuisstraat, waar de man naar alle waarschijnlijkheid is aangevallen door één of meerdere personen.

De politie trof het slachtoffer uiteindelijk aan in de Oude Ebbingestraat, in de buurt van de Rode Weeshuisstraat en het Kwinkenplein. Onmiddellijk werd hulp verleend en de man werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Op dit moment wordt het incident grondig onderzocht. De politie bekijkt of er camerabeelden zijn die kunnen helpen bij het opsporen van de daders en deze veiliggesteld kunnen worden. Er is al gesproken met het slachtoffer om meer informatie te verkrijgen. Het uiteindelijke doel is om duidelijkheid te krijgen over waar de mishandeling en het steekincident precies hebben plaatsgevonden, wie erbij betrokken waren en wat de aanleiding is geweest.

De politie roept getuigen op om zich te melden. Als iemand iets verdachts heeft gezien in de omgeving van de Oude Boteringestraat op zondagavond 21 mei, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie. Elke kleine aanwijzing kan van groot belang zijn voor het onderzoek.

Mocht u informatie hebben die kan bijdragen aan het onderzoek, dan kunt u contact opnemen met de politie via het algemene nummer 0900-8844. Anoniem melden is ook mogelijk bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

De politie hoopt met de hulp van getuigen het steekincident in Groningen op te lossen en de verantwoordelijken voor dit geweldsdelict te kunnen aanhouden.