Andrew Tate alias Top G en broer Tristan Tate
© Instagram

Influencer Andrew Tate alias Top G en broer Tristan geven in gesprek uitbuiting toe: ‘werken als slaven’

Influencer Andrew Tate alias Top G en broer Tristan zouden in gesprekken toe hebben gegeven vrouwen te hebben uitgebuit.

De broers Andrew en Tristan Tate lijken volgens de BBC betrokken te zijn bij het uitbuiten van vrouwen, volgens gelekte gesprekken waarin ze spreken over “het tot slaaf maken van vrouwen”. Andrew en Tristan Tate, samen met twee Roemeense vrouwen, werden aangeklaagd voor mensenhandel, verkrachting en het oprichten van een criminele organisatie die vrouwen uitbuitte door hen seksuele activiteiten voor de camera te laten uitvoeren.

Transcripties van audioberichten laten zien dat Tristan Tate van plan was om de vrouwen tot slaaf te maken en hen te dwingen om lange uren te werken. Andrew Tate zou beweerd hebben dat hij de leider van het bedrijf is en eiste dat de vrouwen zijn instructies opvolgden, waarbij hij dreigde en mishandelde als ze dat niet deden.

Een woordvoerder van de broers ontkent de beschuldigingen en beweert dat er bewijs is dat hun onschuld aantoont, dat naar verluidt is weggelaten in de berichtgeving van BBC. Hoewel de broers momenteel op vrije voeten zijn in afwachting van het proces, moeten ze in Boekarest blijven. De datum van het proces is nog niet bekendgemaakt.