© crime-nieuws.nl

Jongen met dikke wenkbrauwen gezocht voor steekpartij met twee vrouwen

De politie zoekt een jongen met dikke wenkbrauwen voor het steken van twee vrouwen.

Op maandagavond 22 mei zijn twee vrouwen gewond geraakt nadat ze gestoken werden op het Kasteelpad in Hellevoetsluis. Een jongen was betrokken bij de ruzie en is na het incident gevlucht. De politie roept getuigen op om zich te melden en vraagt naar eventuele camerabeelden.

Rond 18.45 uur ontstond er een conflict tussen een 29-jarige vrouw uit Hellevoetsluis en een jongen, in het bijzijn van een groep kinderen. Tijdens het conflict haalde de jongen een mes tevoorschijn en stak de vrouw. Hierbij raakte ook een 31-jarige vrouw uit Rockanje gewond. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

De dader wist te ontkomen. In de omgeving van het Kasteelpad, Heemskerkstraat en Zeeheldenpad zijn verschillende sporen aangetroffen, waaronder een mes en kledingstukken. Deze zijn veiliggesteld voor verder onderzoek. Op dit moment is er nog niemand aangehouden, maar de politie is intensief bezig met het onderzoek.

De gezochte jongen wordt omschreven als licht getint, met donkere, dikke wenkbrauwen en zwart haar. Hij heeft een slank postuur en is ongeveer 1.50 tot 1.60 meter lang. Indien u informatie heeft over zijn identiteit, getuige bent geweest op de genoemde locaties, of andere relevante informatie heeft die het onderzoek kan helpen, wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie. Tevens wordt verzocht om eventuele camera- of dashcambeelden beschikbaar te stellen.

Het onderzoek naar het incident is nog gaande en de politie hoopt met behulp van getuigen en mogelijke beelden de dader snel te kunnen identificeren en aanhouden.