Lerares zwaar getraumatiseerd en bijna niet aanspreekbaar na ‘mishandeling’ door 5-jarige leerling

Een bizarre zaak in de Verenigde Staten waar een lerares claimt zodanig mishandeld te zijn door een 5-jarige dat ze getraumatiseerd is geraakt.

Het incident vond plaats op een school in Florida. De politie werd ingeschakeld omdat een lerares zou zijn mishandeld door een leerling. Het opmerkelijke hieraan is dat het kind slechts 5 jaar oud is. De lerares was alleen met het kind in een lokaal en zou naar eigen zeggen zijn aangevallen. Ze werd geschopt en geslagen en kon nog met moeite om hulp roepen via de radio. Toen de politie arriveerde zat het ‘slachtoffer’ getraumatiseerd en bijna niet aanspreekbaar tegen een muur.

‘Ik probeerde een reactie van haar te krijgen door te vragen of ze me kon horen of voelen dat ik haar arm aanraakte, waarop ik geen antwoord kreeg’, aldus één van de aanwezige agenten. ‘Ze bleef regelmatig knipperen en ademen, maar was op geen enkel moment in staat om vocaal te reageren of tekenen van een reactie te vertonen.’ Er is een onderzoek ingesteld naar de vermeende mishandeling.