Man aangehouden na steekincident: slachtoffer behandeld in ziekenhuis

De politie onderzoekt een steekincident in Noordwijkerhout. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Op zaterdagochtend 12 augustus heeft de politie een 28-jarige man aangehouden in een woning aan de Viaductweg. Deze verdachte wordt ervan verdacht kort daarvoor een man in zijn been te hebben gestoken. Het slachtoffer kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.

Rond 00.15 uur kregen agenten een melding van een steekincident in een woning aan de Dorpsstraat in Noordwijkerhout. Het slachtoffer werd met een steekwond naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte was op dat moment gevlucht. Dankzij verklaringen van getuigen kon de identiteit van de verdachte worden vastgesteld. Niet lang daarna werd de verdachte aangetroffen in een woning aan de Viaductweg en daar aangehouden.

De verdachte wordt momenteel verhoord en blijft in hechtenis. Op maandag 14 augustus zal de 28-jarige verdachte, een inwoner van Noordwijk, worden voorgeleid aan een rechter-commissaris. Het onderzoek naar het steekincident loopt nog en de politie zal alle beschikbare informatie en getuigenverklaringen grondig onderzoeken om de zaak op te helderen.