© crime-nieuws.nl

Man aangehouden voor zware mishandeling na uitdelen hoeken aan vrouwen op terras

De politie heeft in Tilburg een man aangehouden voor zware mishandeling nadat hij vrouwen op een terras trakteerde op hoeken.

In de nacht van vrijdag op zaterdag zagen agenten rond 3.30 uur dat er een ruzie gaande was op de Heuvel. Een bekende van de politie bleek hierbij betrokken te zijn. Omstanders vertelden dat deze man zojuist twee vrouwen mishandeld had op het terras voor een snackbar. Hierop is hij aangehouden.

Na onderzoek bleek dat de 32-jarige man twee vrouwen met gebalde vuisten sloeg. De slachtoffers hebben aangifte gedaan. Een van hen, een 20-jarige vrouw uit Sprang-Capelle, vertelde dat de verdachte het terras opkwam en verschillende vrouwen lastig viel. Hij schold haar uit en sloeg vervolgens met gebalde vuist twee keer in haar gezicht. Ze voelde hevige pijnscheuten en begon in haar mond te bloeden. Ze werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar geconstateerd werd dat haar kaak gebroken is.

Ook een 21-jarige Waalwijkse deed aangifte. Zij nam het voor haar vriendin op en kreeg eveneens van dezelfde man een harde klap in het gezicht waardoor ze op de grond viel. De verdachte is vastgezet en de politie doet verder onderzoek.