Man beschoten en aangereden door schutter na sprong in water bij schietpartij

De politie is bezig met een onderzoek naar een incident waarbij een man gewond is geraakt in Nieuw-Vennep.

Het slachtoffer werd maandagavond rond 23.25 uur beschoten op de Helsinkilaan door een onbekend gebleven persoon. De politie is op zoek naar getuigen om meer informatie over het incident te verkrijgen.

Het slachtoffer, een 25-jarige man uit Nieuw-Vennep, sprong in het water om te ontkomen aan zijn belager. Toen hij uit het water kwam, werd hij aangereden door de verdachte. Hierdoor belandde de man opnieuw in het water. De verdachte liet het voertuig achter en sloeg op de vlucht nadat hij zich even verderop op het fietspad klem had gereden.

Op dit moment is het motief achter het schietincident volstrekt onduidelijk. De politie is echter geïnteresseerd in het spreken met getuigen die mogelijk meer informatie kunnen verstrekken over het incident. Het is een belangrijk onderdeel van het lopende onderzoek.

De politie roept getuigen op om zich te melden. Als u iets verdachts heeft gezien of informatie heeft over het incident op de Helsinkilaan in Nieuw-Vennep, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Het verstrekken van informatie kan bijdragen aan het achterhalen van de toedracht en het identificeren van de verdachte(n).