© crime-nieuws.nl

Man bij afspraakje in woning bedreigd en geïntimideerd, politie zoekt getuigen

Een man is bij een afspraakje in zijn woning bedreigd en geïntimideerd.

De politie is een onderzoek gestart naar een verontrustend incident waarbij een man in zijn eigen woning in Emmen werd bedreigd door twee verdachten. Het incident vond plaats op donderdagavond 14 mei rond 22.30 uur. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk informatie hebben over de vluchtroute van de verdachten.

Volgens de melding ontving de politie gisteravond rond 22.30 uur een melding van een verdachte situatie aan de Hoofdstraat in Emmen. Een bewoner had een afspraak met een man, die hij rond 21.00 uur in zijn woning had binnengelaten. De verdachte is omschreven als een witte man van ongeveer 30 à 35 jaar oud met een Belgisch accent en een ringbaard. Na ongeveer een uur verliet de man de woning om naar zijn auto te gaan, maar keerde kort daarna terug samen met een andere man.

De twee verdachten intimideerden en bedreigden de bewoner, maar hij wist zichzelf te verdedigen en de mannen te weren. Vervolgens vluchtten de verdachten via de brandtrap van het flatgebouw. De bewoner alarmeerde direct de politie.

Op dit moment is het nog niet duidelijk wat de intenties van de verdachten waren en in welke richting zij zijn gevlucht. De politie hoopt dat er mensen zijn die de verdachten hebben zien wegrennen en mogelijk meer informatie kunnen verschaffen. Vooral het opvallende Belgische accent van de ene verdachte kan een belangrijk kenmerk zijn. Daarnaast wordt benadrukt dat de andere verdachte een witte man is van ongeveer 30 à 35 jaar oud met een ringbaard.

De politie roept getuigen op om zich te melden en eventuele informatie te delen die kan bijdragen aan het onderzoek.