Vanochtend is een man in een auto in Amsterdam-Noord doodgeschoten. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De politie onderzoekt de zaak.

Rond 07.45 uur kwam er melding binnen dat er geschoten zou zijn in de Den Helderstraat in Noord. Toegesnelde hulpdiensten troffen in een auto een zwaargewonde man aan. Het ambulancepersoneel kon niets meer voor hem betekenen en hij stierf ter plekke.

Volgens getuigen zouden er meerdere schoten op het slachtoffer zijn gelost. Wat zijn identiteit is, is op dit moment niet bekend. De politie heeft de straat afgezet voor verder (sporen)onderzoek.

(UPDATE)

Inmiddels is er meer bekend geworden omtrent de identiteit van de geliquideerde man. De politie meldt dat het slachtoffer een 31-jarige man is. AT5 meldt dat het slachtoffer oud-kickbokser Tarik El I. zou zijn.

Kort na de liquidatie is in de Hilverbeekstraat een uitgebrande auto aangetroffen. De Hilverbeekstraat is niet ver verwijderd van het plaats delict. Om die reden houdt het onderzoeksteam er sterk rekening mee dat er mogelijk een connectie is.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl