Schoten gelost in Rotterdam tijdens Zomercarnaval; geen gewonden

Op de Coolsingel in Rotterdam heeft zich een schietincident voorgedaan tijdens het bruisende Zomercarnaval in de stad. Gelukkig raakte er niemand gewond bij het voorval.

De politie ontving de melding van het schietincident rond 17.15 uur. Op dat moment was het druk op de Coolsingel vanwege het levendige Zomercarnaval. Gelukkig bleek uit de camerabeelden dat er geen onrust ontstond na de schoten, wat een opluchting is gezien de drukte op dat moment.

Op dit moment is het nog onduidelijk wat de reden was achter het lossen van de schoten. Een politiewoordvoerder verklaarde dat dit alles nog volop wordt onderzocht.

Via Twitter laat de politie weten dat ze op zoek zijn naar een verdachte in verband met het incident. Het betreft een man met een donkere huidskleur, die op dat moment een beige broek droeg en een zwarte tas met een opvallende rode band bij zich had.

De autoriteiten nemen deze zaak zeer serieus en zullen er alles aan doen om de dader op te sporen en te berechten. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen bij dit schietincident, maar het is van groot belang om de veiligheid van de gemeenschap te waarborgen. Het onderzoek is in volle gang en de politie roept eventuele getuigen op om zich te melden en hun waardevolle informatie te delen, om zo te kunnen bijdragen aan het oplossen van dit incident en de dader voor het gerecht te brengen.