© crime-nieuws.nl

Man gewond en met spoed naar ziekenhuis na overval, drie daders op de vlucht

Een man is bij een overval in Goes gewond geraakt. De politie is op zoek naar de daders.

In de Zeeuwse plaats heeft vrijdagavond een gewelddadige overval plaatsgevonden op een 61-jarige man. De man werd overvallen in zijn appartement aan de Oude Singel. Hij raakte hierbij gewond en moest worden opgenomen in het ziekenhuis. De politie is direct een onderzoek gestart naar de daders.

De melding van de overval kwam vrijdagavond omstreeks 18.50 uur binnen bij de politie. Ter plaatse bleek al snel dat er enkele uren zaten tussen de melding en de daadwerkelijke overval. Het slachtoffer werd naar het politiebureau gebracht om daar een eerste verklaring af te leggen. Helaas werd de man daar onwel en moest met spoed worden overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft inmiddels sporenonderzoek verricht in het appartement van het slachtoffer. Ook zijn buurtbewoners bevraagd en is er gezocht naar eventuele camerabeelden. Uit eerste onderzoek blijkt dat er hoogstwaarschijnlijk drie daders bij de overval betrokken zijn geweest. Het is nog onduidelijk wat er precies buit is gemaakt en wat zich heeft afgespeeld in het appartement van het slachtoffer.

De politie roept getuigen op om zich te melden. Mogelijk hebben zij informatie die kan helpen bij het opsporen van de daders. Het slachtoffer verblijft nog in het ziekenhuis en moet nog een aangifte doen bij de politie.

De overval op de 61-jarige man heeft de buurt geschokt. Veel buurtbewoners zijn bezorgd en hopen dat de daders snel worden opgepakt. De politie doet er alles aan om de zaak op te lossen en roept opnieuw op om informatie te delen.