De politie in Tilburg heeft zondagavond invallen gedaan en een man aangehouden omdat hij iemand bedreigd zou hebben met een vuurwapen. Het slachtoffer kreeg na een ruzie op de app een pistool op zijn hoofd.

Bij de politie kwam rond 20.35 uur melding binnen dat iemand in de Superior de Beerstraat bedreigd was. Een man zou na een ruzie over de app aan de deur zijn gekomen waarna het geruzie verder ging. De dader trok opeens een vuurwapen, of iets wat erop leek, uit zijn zak en zette het tegen het hoofd van de aangever. Daarna was hij weer vertrokken.

Agenten stelden een onderzoek in wat leidde naar een 18-jarige Tilburger.Met een arrestatieteam werden verschillende woningen doorzocht. In de Gebroeders van Eijckstraat troffen ze de verdachte aan en hielden hem aan. Na de aanhouding werd die woning doorzocht en troffen de rechercheurs een op een vuurwapen gelijkend alarmpistool aan met knalpatronen.

Enkele andere woningen werden ook doorzocht waaronder de woning van de verdachte zelf en zijn ouderlijk huis. Daar werd verder niets meer aangetroffen. De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor verder onderzoek.