Man mag nooit meer naar McDonalds in Engeland

Als Sukhbir Singh ooit zin krijgt in een Big Mac of een Kip Nugget dan zal hij heel ver moeten rijden voor zijn fastfood. Want Sukhbir mag 1200 McDonalds vestigingen in Engeland en Wales niet meer bezoeken. Als hij zin krijgt in een Big Mac zal hij uit moeten wijken naar Schotland of Frankrijk.

Want Sukhbir Singh heeft een hobby die niet gewaardeerd word door de rechter, McDonalds en vrouwen. Sukhbir is namelijk een paar keer opgepakt voor het bespioneren van vrouwen. Hij is in Birmingham, Engeland gepakt toen hij stiekem naar twee vrouwen in de wc van een McDonalds zat te gluren. De man weet van geen ophouden en werd een tijd later in een andere vestiging van McDonalds weer betrapt in een wc. De man ontkende in alle toonaarden, maar werd jammer genoeg voor hem, weer voor een derde keer betrapt. Dit keer probeerde hij het langs de snelweg, en werd daar betrapt in een wc hok.

Singh is schuldig bevonden aan het bespioneren van vrouwen. En veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van $80 dollar aan zijn slachtoffers en een taakstraf. En hij mag niet meer naar een McDonalds in Engeland en Wales.