© Crime-Nieuws.nl

Man met automatisch vuurwapen gepakt in onderzoek bedreiging eigenaar coffeeshop

De politie heeft een man met een automatisch vuurwapen gepakt in een onderzoek naar een bedreiging van de eigenaar van een Rotterdamse coffeeshop.

Op woensdagochtend heeft de politie een 34-jarige man uit Capelle aan den IJssel aangehouden op verdenking van het bedreigen van de eigenaar van een coffeeshop in Rotterdam. Bij het doorzoeken van de woning van de verdachte trof de politie een automatisch vuurwapen aan, dat in beslag is genomen. Het onderzoek naar deze zaak is nog gaande.

De bedreiging vond plaats op 7 mei, waarna de politie onmiddellijk een onderzoek startte om de dader te achterhalen. Dit leidde hen naar de 34-jarige verdachte, die in zijn woning werd aangehouden. Het aangetroffen vuurwapen zal worden onderzocht om te bepalen of het mogelijk betrokken is geweest bij eerdere misdrijven. Daarnaast werd er ook munitie aangetroffen in de woning, welke eveneens in beslag is genomen.

Het onderzoek naar deze zaak wordt voortgezet door de politie, waarbij ze zullen trachten alle relevante informatie te verzamelen en de achtergrond van de bedreiging nader te onderzoeken. De verdachte zal verder worden ondervraagd om meer duidelijkheid te verkrijgen over de motieven achter zijn daden. De politie zet zich in om de veiligheid van de lokale gemeenschap te waarborgen en elke vorm van bedreiging of geweld serieus aan te pakken.