© crime-nieuws.nl

Man neergeschoten bij conflict Schiedam, gevluchte schutter gezocht

In Schiedam is een man neergeschoten bij een conflict. De politie doet onderzoek naar het geweldsincident.

Op vrijdagochtend raakte een 39-jarige man uit Rotterdam gewond nadat hij werd neergeschoten door een andere man op de Maasboulevard in Schiedam. Het slachtoffer liep een verwonding aan zijn been op en werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet een oproep aan getuigen om zich te melden.

Het incident vond plaats kort na middernacht, toen er een ruzie ontstond tussen de twee mannen. Tijdens deze ruzie werd de Rotterdammer in zijn been geschoten. Hoewel hij aanspreekbaar was, moest hij na behandeling ter plaatse worden overgebracht naar het ziekenhuis. Agenten die direct na het incident in de omgeving zochten, hebben nog geen verdachte kunnen aanhouden. Het onderzoek is inmiddels overgedragen aan rechercheurs.

Om een duidelijk beeld te krijgen van wat er precies is gebeurd en met name om de identiteit van de schutter vast te stellen, doet de politie een beroep op getuigen. Zij worden verzocht om contact op te nemen met de autoriteiten en alle informatie of beeldmateriaal dat zij hebben te delen. Dit kan op verschillende manieren, waarbij anonimiteit ook mogelijk is.

De politie benadrukt het belang van de medewerking van getuigen bij het oplossen van dit schietincident. Het verstrekken van informatie kan cruciaal zijn voor het achterhalen van de toedracht en het identificeren van de verdachte. De autoriteiten hopen zo snel mogelijk duidelijkheid te verkrijgen over de aanleiding van het incident en de persoon die verantwoordelijk is voor het schieten.

Getuigen of personen met informatie kunnen contact opnemen met de politie via de aangewezen kanalen, zoals vermeld in de oproep.