Man op straat in Rotterdam neergeschoten bij schietpartij, politie zoekt getuigen

In Rotterdam is een man op straat neergeschoten bij een schietpartij. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

In de vroege ochtenduren rond 1.00 uur heeft een schietincident plaatsgevonden in de omgeving van de Berkelstraat in de oostelijke wijk Crooswijk-Kralingen. Een 25-jarige inwoner van de stad werd daarbij geraakt in zijn been. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd en zijn toestand is op dit moment onbekend.

De politie heeft nog geen duidelijkheid over de aanleiding van het schietincident. Het onderzoeksteam roept getuigen op om zich te melden en alle beschikbare informatie te delen. Het is van groot belang dat getuigen zich melden, zodat de politie de omstandigheden rondom het incident kan ophelderen en eventuele verdachten kan opsporen.

De buurtbewoners werden opgeschrikt door het geluid van de schoten en zijn geschrokken door het geweld dat zich heeft afgespeeld in hun woonomgeving. De politie is ter plaatse gekomen en heeft direct een onderzoek ingesteld. Het gebied rondom de Berkelstraat is afgezet voor sporenonderzoek.

De politie benadrukt dat dit soort geweldsincidenten onacceptabel zijn en dat zij er alles aan zal doen om de veiligheid in de stad te waarborgen. Het is van groot belang dat de samenleving samenwerkt met de politie om dergelijke incidenten te voorkomen en de verantwoordelijken voor dit geweld aan te kunnen pakken.

Mocht u informatie hebben die kan bijdragen aan het onderzoek, wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie. Uw informatie kan van cruciaal belang zijn om deze zaak op te lossen en de veiligheid in de buurt te vergroten.