© crime-nieuws.nl

Meerdere gewonden bij massale vecht- en steekpartij op strand Bloemendaal

De politie doet onderzoek naar een massale vecht- en steekpartij op het strand van Bloemendaal.

In de vroege uren van de ochtend heeft er een grote vecht- en steekpartij plaatsgevonden op het strand van Bloemendaal. Tenminste negen mensen zijn hierbij gewond geraakt, waarvan drie met steekwonden. Een woordvoerder van de politie meldt dat de drie slachtoffers met steekwonden naar het ziekenhuis zijn gebracht, maar dat zij buiten levensgevaar verkeren.

De vechtpartij vond rond 0.30 uur plaats in de omgeving van de bekende strandtent Bloomingdale, die vorig weekend door een brand werd getroffen. De exacte aanleiding voor de ruzie is op dit moment nog onbekend. De politie is nu op zoek naar getuigen van het incident en roept hen op om zich te melden.

Na het uitbreken van de vechtpartij heeft de politie snel ingegrepen om de situatie onder controle te krijgen. De gewonde slachtoffers zijn direct naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Gelukkig zijn zij buiten levensgevaar, maar dergelijke geweldsincidenten zijn uiteraard zeer zorgwekkend.

Op dit moment is de situatie op het strand weer rustig, zo meldt de politie. Het onderzoek naar de vechtpartij is echter nog in volle gang. De politie vraagt iedereen die mogelijk iets heeft gezien of gehoord met betrekking tot dit incident om contact op te nemen. Getuigenverklaringen kunnen van groot belang zijn om de toedracht van de vechtpartij te achterhalen en eventuele verdachten op te sporen.

De politie benadrukt dat geweldsincidenten zoals deze op het strand van Bloemendaal onacceptabel zijn. Het strand is een plek waar mensen moeten kunnen genieten en ontspannen. Samen met de gemeente en andere betrokken partijen zal de politie er alles aan doen om de veiligheid op het strand te waarborgen en dergelijke incidenten te voorkomen in de toekomst.