© crime-nieuws.nl

Man wordt meerdere keren getaserd en krijgt pistool op hoofd bij ruzie onderburen

In Roosendaal is een man getaserd en heeft een pistool op zijn hoofd gekregen bij een ruzie.

Het incident vond afgelopen nacht rond plaats bij een appartementencomplex aan de Zwaanhoefstraat. Rond 01.00 uur verliet de 22-jarige man de woning van een vriend om naar huis te gaan. Kort daarna hoorde de vriend dat er buiten zijn appartement ruzie was. Daar zag hij dat zijn bezoeker op de grond lag. Een man en een vrouw, die de bewoner herkende als zijn onderburen, hadden ruzie met hem.

De onderbuurman schoot met een stroomstootwapen en drukte meermaals af waardoor het slachtoffer verschillende stroomstoten kreeg. Vervolgens pakt hij volgens de getuige een pistool en richtte dit op het hoofd van het gewonde slachtoffer. Kort daarna ging het stel hun woning in waarna de politie werd gebeld.

Agenten kwamen ter plaatse maar de verdachte gaf geen gehoor aan de oproep om naar buiten te komen. De deur werd geforceerd en de man (35) en vrouw (32) zijn aangehouden. Het slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis. Naar de exacte aanleiding en toedracht van het voorval wordt nog onderzoek gedaan.