© Crime-Nieuws.nl

Mannen (43 en 18 jaar) opgepakt voor ernstige mishandeling 10-jarig meisje, politie zoekt getuigen

De Veenendaalse politie heeft twee mannen opgepakt vanwege de ernstige mishandeling van een 10-jarig meisje.

De politie heeft twee mannen gearresteerd, respectievelijk 43 en 18 jaar oud, vanwege de ernstige mishandeling van een tienjarig meisje in Veenendaal. Volgens de politie heeft het slachtoffer aanzienlijk letsel opgelopen en moest ze naar het ziekenhuis worden gebracht.

De melding over deze verontrustende mishandeling kwam afgelopen zondag omstreeks 16.20 uur binnen. Het tienjarige kind zou in de buurt van het zwembad in Veenendaal zijn mishandeld door twee personen. Dankzij aanwijzingen van omstanders kon de achttienjarige verdachte uit Ede snel worden aangehouden. De 43-jarige verdachte, afkomstig uit Veenendaal zelf, werd later in zijn woning gearresteerd.

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis voor controle en behandeling, meldt de politie. Op dit moment is het nog niet duidelijk hoe het meisje eraan toe is.

Deze schokkende gebeurtenis heeft de gemeenschap van Veenendaal geschokt en verontwaardiging veroorzaakt. De politie benadrukt dat het onderzoek naar deze mishandeling in volle gang is en dat ze er alles aan zal doen om de waarheid aan het licht te brengen en gerechtigheid te laten zegevieren. Het is van het grootste belang dat burgers hun verantwoordelijkheid nemen en eventuele informatie met betrekking tot dit incident met de autoriteiten delen.

De politie vraagt getuigen of personen die mogelijk relevante informatie hebben over deze zaak om contact op te nemen met de politie in Veenendaal. De autoriteiten zijn vastberaden om de verantwoordelijken voor deze schokkende mishandeling voor de rechter te brengen en de veiligheid van de gemeenschap te waarborgen.