© crime-nieuws.nl

Massagesalon in Amsterdam bruut overvallen, politie zoekt getuigen

De politie onderzoekt een gewelddadige overval op een massagesalon in Amsterdam.

Op zaterdagavond heeft er een gewelddadige overval plaatsgevonden op een massagesalon in Amsterdam-Zuid. Twee mannen drongen de salon binnen, beroofden een medewerkster en mishandelden haar. De politie is op zoek naar een vrouw die kort voor de overval de salon bezocht.

Het incident vond plaats omstreeks 20:05 uur aan de Sportstraat. Een vrouw belde aan bij de massagesalon en werd door een medewerkster binnengelaten. Tot grote schrik werd de vrouw gevolgd door twee gewapende mannen, die meteen op de medewerkster afstormden en haar op de grond duwden. Ze maakten persoonlijke eigendommen buit en mishandelden de medewerkster. Vervolgens probeerden ze een massageruimte binnen te dringen, waar op dat moment een behandeling gaande was. Gelukkig slaagde een andere medewerkster erin om de deur van binnenuit op slot te draaien, waardoor de overvallers geen toegang kregen. Na herhaaldelijk om hulp te hebben geroepen, sloegen de daders op de vlucht.

De politie is nu op zoek naar een vrouw die als klant aanbelde bij de massagesalon op het moment van de overval. Deze vrouw is direct gevlucht bij het binnendringen van de verdachten. Het rechercheteam wil graag met haar in contact komen om haar getuigenis te horen.

Het signalement van de vrouw luidt als volgt: ze is tussen de 25 en 30 jaar oud, heeft een lengte van 150 cm tot 160 cm, een donker tot zeer donker getinte huidskleur en zwart haar dat strak naar achteren is gekamd, met opvallende haarplukjes op het voorhoofd. Ze werd gezien in een lichtblauw denim jack.

De recherche doet onderzoek naar deze ernstige zaak en roept getuigen op om zich te melden. Mogelijk hebben mensen verdachte activiteiten opgemerkt in de omgeving van de massagesalon voorafgaand aan de overval. Ook informatie over de vluchtroute en de wijze waarop de daders zijn gevlucht, is van groot belang voor het onderzoek.