Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Medewerker nachtwinkel Amsterdam krijgt klappen bij brute gewapende overval

In Amsterdam heeft een medewerker van een nachtwinkel klappen gekregen bij een brute overval.

In de vroege uren van dinsdag 15 augustus, tot woensdag 16 augustus, heeft een medewerker van een nachtwinkel aan de Pampuslaan een angstaanjagende ervaring doorgemaakt toen hij het doelwit werd van een gewapende overval. Het slachtoffer liep verwondingen op tijdens het incident, dat de lokale autoriteiten nu intensief onderzoeken.

Volgens de beschikbare informatie betraden twee individuen rond 02.50 uur de nachtwinkel, gekleed in volledig zwarte outfits en gehuld in bivakmutsen. Op dat moment bevond de medewerker zich alleen in de winkel. De overvallers eisten met dreiging van wapens dat de medewerker geld overhandigde. Helaas bleef het daar niet bij: het slachtoffer werd ook op brute wijze mishandeld door de daders.

Na de overval lieten ze de winkel achter in chaos en wanorde. De verdachten sloegen op de vlucht in de richting van het Joris Ivensplein. Ondanks een uitgebreide zoekactie door de politie in de omgeving, zijn de daders tot op heden nog niet aangehouden.

Forensische experts zijn ter plaatse gekomen om gedetailleerd onderzoek uit te voeren en sporen veilig te stellen. Ondertussen is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij de benodigde medische zorg heeft ontvangen voor zijn verwondingen.

De recherche heeft een dringende oproep aan getuigen om zich te melden en aan bedrijven of particulieren in het bezit van beveiligingscamera’s om hun opnames beschikbaar te stellen. Dit is van cruciaal belang voor het lopende onderzoek naar deze verontrustende zaak.