© Pexels / Pixabay

Meerdere doden en gewonden bij schietpartij Duitsland

Bij een schietpartij in Duitsland zijn meerdere doden en gewonden gevallen.

Op vrijdag heeft een 64-jarige man voor een tragedie gezorgd in de buurt van de Duitse stad Augsburg, waarbij drie mensen om het leven zijn gekomen en twee anderen gewond raakten.

De Duitse politie was snel ter plaatse en kon de 64-jarige man kort na het bloedbad aanhouden, zo hebben Duitse media gemeld. Het schietincident vond plaats in het dorp Langweid, dat zo’n 10 kilometer ten noorden van Augsburg ligt.

De schutter drong volgens lokale media en politie een woning in Langweid binnen waar hij twee vrouwen en een man doodschoot. Na deze verschrikkelijke daad drong hij een andere woning binnen en schoot ook daar op twee mensen, die gewond raakten en vervolgens naar een ziekenhuis zijn gebracht.

De reden achter deze gewelddadige daden en het motief van de dader zijn nog onduidelijk en worden momenteel door de autoriteiten onderzocht. De gemeenschap is geschokt door deze gebeurtenissen, en de politie zal er alles aan doen om de toedracht van dit tragische incident te achterhalen en recht te laten gelden voor de slachtoffers en hun familieleden.