© US Army via Wikimedia Commons

Meerdere doden en gewonden bij schietpartij op tienerfeestje VS

In de VS zijn meerdere doden en gewonden gevallen na een schietpartij op een feestje.

Een vredig tienerfeestje in Dadeville, Alabama, eindigde zaterdagavond in een nachtmerrie toen er een schietpartij plaatsvond. Volgens lokale media zou er een ruzie zijn ontstaan tijdens het feestje, wat later leidde tot een gewelddadig incident waarbij meerdere mensen gewond raakten en er ook doden vielen. Hoewel het exacte aantal slachtoffers nog niet bekend is, heerst er veel angst en onzekerheid in de kleine gemeenschap.

De schietpartij vond plaats rond 21.00 uur lokale tijd en er werden veel schoten gehoord. Getuigen spreken van paniek en chaos onder de feestgangers, die er alles aan deden om te vluchten en zichzelf in veiligheid te brengen. Op dit moment is het nog onduidelijk of er verdachten zijn aangehouden in verband met het incident.

De lokale autoriteiten hebben nog geen officiële mededelingen gedaan over de schietpartij, maar er wordt momenteel onderzoek gedaan naar de toedracht van het incident. Dadeville is een stadje met iets meer dan drieduizend inwoners en de schietpartij heeft de gemeenschap diep geschokt. Er wordt momenteel druk gespeculeerd over de oorzaken van het incident en er is veel behoefte aan meer informatie over wat er precies is gebeurd.