Politie maakt zich ernstige zorgen om ontvoering man Spanbroek en deelt beelden

De politie doet onderzoek naar een ontvoering van een man in Spanbroek en maakt zich ernstige zorgen.

Op vrijdagmiddag heeft er een verontrustende ontvoering plaatsgevonden in het Noord-Hollandse dorp Spanbroek, zo meldt de politie via sociale media. De politie maakt zich ernstige zorgen over de gezondheid van de ontvoerde man en heeft daarom beeldmateriaal van hem vrijgegeven. Het is van groot belang dat de identiteit van de man zo snel mogelijk wordt achterhaald en dat zijn huidige verblijfplaats wordt achterhaald.

De beelden van de ontvoerde man zijn vastgelegd door een beveiligingscamera. Het incident vond plaats rond 14.20 uur aan de Herenweg in het dorp, waar de man onder dwang werd meegenomen in een auto. De politie roept met spoed de hulp in van het publiek om de identiteit van de ontvoerde man te achterhalen en informatie te verstrekken over zijn huidige verblijfplaats.

De politie heeft besloten om de beelden van de ontvoerde man vrij te geven omdat zij zich ernstige zorgen maakt over zijn gezondheid. Het is van groot belang dat hij zo snel mogelijk wordt gelokaliseerd en in veiligheid wordt gebracht. Het onderzoek naar de ontvoering is in volle gang en alle beschikbare middelen worden ingezet om de zaak op te lossen.

Mocht u informatie hebben over de ontvoerde man of de omstandigheden rondom zijn ontvoering, dan verzoekt de politie u dringend om contact op te nemen. Alle informatie kan van cruciaal belang zijn om deze zorgwekkende situatie tot een goed einde te brengen en de veiligheid van de ontvoerde man te waarborgen.

De politie vraagt het publiek om waakzaam te blijven en eventuele verdachte situaties direct te melden. Samenwerking en informatie-uitwisseling met het publiek zijn essentieel in dit soort situaties om snel en doeltreffend te kunnen handelen.

De politie zal de ontwikkelingen rondom de ontvoering nauwlettend blijven volgen en zal alles in het werk stellen om de ontvoerde man veilig terug te brengen naar zijn naasten.

© Politie