© Instagram

Meerdere verdachten gearresteerd bij doorzoekingen panden in onderzoek drugshandel en witwassen

De politie heeft maandag 17 juli meerdere verdachten gearresteerd en verschillende panden doorzocht in Stadskanaal en Onstwedde in verband met twee lopende onderzoeken naar drugshandel en witwassen.

Na het ontvangen van tips en informatie heeft de politie een onderzoek ingesteld, waaruit bleek dat de verdachten mogelijk betrokken waren bij de handel in verdovende middelen.

In Stadskanaal zijn een 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 25-jarige vrouw uit Stadskanaal gearresteerd door een speciale arrestatie-eenheid. In Onstwedde zijn een 23-jarige man en een 21-jarige man uit dezelfde plaats gearresteerd in een ander onderzoek.

De verdachten uit Onstwedde worden ook verdacht van witwassen. Alle verdachten bevinden zich momenteel in hechtenis en worden ondervraagd.

Op maandagochtend 17 juli heeft een team van de politie verschillende panden in Onstwedde en Stadskanaal doorzocht. Hierbij zijn diverse luxe goederen, verdovende middelen en contant geld aangetroffen, die in beslag zijn genomen. Het onderzoek naar de verdachten en hun activiteiten zal worden voortgezet. Er wordt niet uitgesloten dat er meer arrestaties zullen volgen.