Meisje (9) en vader om het leven gekomen bij geweldsincident Etten-Leur

In Etten-Leur zijn twee doden gevallen bij een gezinsdrama. Eén van de slachtoffers is een meisje van negen jaar oud.

In Etten-Leur heerst verdriet en verslagenheid na een tragisch incident in een woning aan de Leurse Dijk. In de vroege ochtend van vrijdag 28 april werd de politie gealarmeerd voor een steekpartij. Bij aankomst troffen zij een gruwelijk tafereel aan: een overleden man buiten de woning en een zwaargewond kind en een gewonde vrouw binnen.

Helaas heeft het 9-jarige meisje haar verwondingen niet overleefd en is zij in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden in het ziekenhuis. De vrouw, de echtgenote en moeder van het gezin, is inmiddels buiten levensgevaar en wordt behandeld voor haar verwondingen.

De politie heeft bekend gemaakt dat het vermoedelijk gaat om een gezinsdrama. Uit onderzoek blijkt dat de vader hoogstwaarschijnlijk zijn vrouw en kind heeft verwond en zichzelf vervolgens van het leven heeft beroofd. Andere scenario’s worden nog wel onderzocht. Het gezin was niet bekend bij hulpinstanties, justitie of politie.

Het onderzoek naar dit drama is nog in volle gang en de politie roept getuigen op zich te melden als zij meer informatie hebben over wat er zich heeft afgespeeld in de woning aan de Leurse Dijk.