© Instagram

Meerdere kogelgaten aangetroffen na melding beschieting appartementencomplex bij schietpartij

De politie doet onderzoek naar de beschieting van een appartementencomplex met een vuurwapen bij een schietpartij.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er een schietincident geweest in een appartementencomplex aan de Dokter Huijserstraat in Leidschendam. De politie werd gealarmeerd nadat er omstreeks 06.45 uur melding werd gemaakt van een schot op een portiekdeur. Bij aankomst werden meerdere kogelinslagen aangetroffen, maar gelukkig raakte niemand gewond.

Het is nog onduidelijk hoe laat het incident precies heeft plaatsgevonden en wat de toedracht is geweest. De politie is dan ook op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen geven over wat er zich heeft afgespeeld. De buurtbewoners zijn flink geschrokken en zitten vol vragen.

De politie heeft ter plaatse een detailopname gemaakt met behulp van een surveillancewagen. Hiermee hopen zij meer duidelijkheid te krijgen over de omstandigheden van het schietincident. De bewoners van het appartementencomplex zijn op de hoogte gebracht van de situatie en er zal extra surveillance in de buurt worden ingezet.

Het is triest om te zien dat geweld steeds vaker voorkomt in onze samenleving en dat zelfs een rustige buurt als Leidschendam niet gespaard blijft. Hopelijk kan de politie snel duidelijkheid geven over wat er precies is gebeurd en worden de verantwoordelijken gepakt en berecht.