© crime-nieuws.nl

Melding winkeldiefstal leidt naar verdachten met tientallen gestolen goederen

Een melding van winkeldiefstal heeft geleid tot de vondst van tientallen gestolen goederen.

Op woensdagmiddag 27 april werden een man en vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland aangehouden door agenten in Bergen op Zoom wegens vermoedelijke heling. Het tweetal, een 48-jarige man en een 31-jarige vrouw, werd rond 12:44 uur aangesproken door het personeel van een winkel aan de Burgemeester van de Laarstraat. Er bestond vermoeden dat ze iets gestolen hadden, maar na onderzoek bleek dat niet het geval te zijn.

Echter, in hun auto werden verschillende goederen aangetroffen, met name elektronica, die mogelijk gestolen waren. Het duo is daarop direct ingesloten voor verder onderzoek en de spullen zijn in beslag genomen. De herkomst van de goederen zal onderzocht worden.

De politie roept getuigen op die mogelijk meer informatie hebben over deze zaak om zich te melden bij de autoriteiten. Het is belangrijk om te voorkomen dat gestolen goederen in omloop blijven en zo een mogelijk gevaar kunnen vormen voor de samenleving. De politie zal daarom de zaak grondig onderzoeken om te achterhalen waar de spullen vandaan komen en of er nog andere personen betrokken zijn bij deze zaak.

Heling is een strafbaar feit en kan ernstige gevolgen hebben voor zowel de betrokkenen als de samenleving. De politie zal daarom blijven optreden tegen heling en alle andere vormen van criminaliteit om de veiligheid en rechtvaardigheid in onze samenleving te waarborgen.