© Crime-Nieuws.nl

Twee personen gewond naar ziekenhuis na schietpartij Venlo

In Venlo zijn twee gewonden gevallen bij een schietpartij.

Op het parkeerterrein aan het Sint Hubertusplein in Venlo heeft een schietincident plaatsgevonden waarbij twee mannen gewond raakten. Een 41-jarige man uit Venlo is met verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, terwijl een 38-jarige man uit Venlo zichzelf bij het ziekenhuis heeft gemeld voor medische hulp.

Op dit moment heeft de politie nog geen verdachten in deze zaak aangehouden. Er heeft een uitgebreid sporenonderzoek plaatsgevonden op de plaats van het incident door forensische opsporing. Daarnaast is er gestart met een buurtonderzoek waarbij de politie ook beschikbare camerabeelden meeneemt in het onderzoek. De politie roept getuigen op die iets gezien of gehoord hebben en eventueel beschikbare beelden hebben die relevant kunnen zijn voor het onderzoek, om contact op te nemen met de autoriteiten.

De politie neemt dit schietincident uiterst serieus en doet er alles aan om de dader(s) te vinden. Het is van groot belang dat er snel duidelijkheid komt over wat er precies is gebeurd en wie hier verantwoordelijk voor is. De veiligheid van de burgers in Venlo staat voorop en de politie zal er dan ook alles aan doen om deze te waarborgen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat geweld nooit de oplossing is en dat het schieten op anderen levensgevaarlijk is. De politie vraagt dan ook iedereen om alert te zijn en verdachte situaties direct te melden bij de autoriteiten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Venlo een veilige plek blijft voor iedereen.