Mocro Maffia acteur Bilal Wahib schuift aan bij talkshow Beau inzake filmpje minderjarige jongen

De Mocro Maffia acteur Bilal Wahib schuift aan bij de talkshow Beau om te praten over het filmpje met de minderjarige jongen.

De 22-jarige zanger en acteur zit donderdagavond waarschijnlijk in de RTL-4 talkshow Beau. ‘Hij zou komen. Er kan op zo’n dag natuurlijk van alles veranderen, maar dat is wel de bedoeling en dat lijkt me ook ontzettend goed om te doen. Voor ons om te weten wat hier nou achter zit. En voor hem om zijn verhaal te doen.’ Aldus Beau van Erven Dorens op Radio 538.

De Mocro Maffia acteurs Bilal Wahib en Ousamma Ahammoud kwamen in opspraak nadat er beelden online verschenen van een livestream. Daarin was te zien hoe een minderjarige jongen werd gevraagd om zijn geslachtsdeel te laten zien. Eerste weigerde hij dit, maar later deed hij dit alsnog.

De acteur heeft via zijn advocaat laten weten enorm veel spijt te hebben. De politie heeft Wahib aangehouden en verhoord. Platenlabel Top Notch en BNN/VARA hebben direct de samenwerking met de acteur/zanger beëindigd. Het onderzoek is in volle gang.