Model Gigi Hadid gearresteerd op Kaaiman Eilanden voor wiet in privéjet

Het bekende model Gigi Hadid is onlangs gearresteerd op de Kaaiman Eilanden op beschuldiging van wiet in een privéjet.

Hadid werd vergezeld door een andere persoon genaamd Leah Nicole McCarthy en dezelfde aanklachten werden tegen haar ingediend. Hadid was op de Owen Roberts International Airport waar haar bagage werd gecontroleerd door de autoriteiten en zij vonden de drugs erin.

Het incident begon met de aankomst van een privévliegtuig op de Owen Roberts International Airport General Aviation Terminal op 10 juli 2023. De bagage van de passagiers werd gecontroleerd en verwerkt door een douane- en grenscontroleofficier.

Terwijl de tassen van Gigi en Leah werden gecontroleerd, ontdekten de autoriteiten ook enkele andere items die gebruikt werden voor het consumeren van cannabis. Dit leidde tot het vermoeden dat het duo mogelijk cannabis naar een ander land wilde importeren, wat uiteindelijk resulteerde in hun arrestatie.

Gigi Hadid en Leah Nicole McCarthy werden geboekt in een detentiecentrum op het eiland maar werden later op borgtocht vrijgelaten.

Gigi en Leah werden vervolgens op 12 juli 2023 voorgeleid in de Summary Court, waar ze de schuld erkenden tijdens de zitting. Ze werden niet veroordeeld, maar elk van hen kreeg een boete van $1.000.