Politie onderzoekt zware mishandeling kermis en zoekt getuigen en tweede slachtoffer

De politie onderzoekt een zware mishandeling op een kermis en zoekt getuigen en een tweede slachtoffer.

Op zondag 9 juli, rond 00:30 uur, heeft er tijdens de kermis in Panningen een ernstige mishandeling plaatsgevonden. Het slachtoffer, wiens identiteit nog niet bekend is, is naar alle waarschijnlijkheid zwaar mishandeld in het bijzijn van meerdere getuigen. De man is met ernstig letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het incident vond plaats op het Pastoor Huijbenplein in Panningen. Het slachtoffer probeerde een ruzie tussen drie jongens en een andere persoon te sussen. Echter, op het moment dat hij tussenbeide kwam, keerden de drie jongens zich tegen hem. Hierbij liep het slachtoffer ernstig hoofdletsel op als gevolg van de mishandeling. Daarnaast werd ook een vrouw door de drie jongens geslagen.

De politie is met spoed op zoek naar de identiteit van het slachtoffer dat eerder mishandeld werd door de drie jongeren. Het is van groot belang om zijn identiteit zo snel mogelijk te achterhalen, zodat er passende maatregelen genomen kunnen worden en het onderzoek naar deze ernstige mishandeling voortgezet kan worden.

De autoriteiten roepen getuigen van het incident op om zich te melden. Wellicht hebben zij belangrijke informatie die kan bijdragen aan het onderzoek. Ook wordt gevraagd aan eventuele andere slachtoffers van de drie jongens om zich te melden bij de politie.

De politie zet alles op alles om de daders van deze laffe mishandeling op te sporen en voor het gerecht te brengen. Geweldplegingen zoals deze zijn onacceptabel en de veiligheid van onze burgers staat voorop. Wij roepen iedereen op om samen te werken met de autoriteiten en eventuele informatie te delen die kan bijdragen aan het oplossen van deze zaak.

Mocht u informatie hebben over de identiteit van het slachtoffer of andere details met betrekking tot deze mishandeling, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de politie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de daders verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden en gerechtigheid wordt gediend.