Recherche zoekt twee mannen inzake dodelijke schietpartij Parsa010

De politie heeft twintig rechercheurs gezet op het onderzoek naar de dodelijke schietpartij zondagavond aan de Paardebloem in Ommoord. Uit onderzoek blijkt dat waarschijnlijk twee daders betrokken waren bij de moord op Parsa010.

Bij de politie kwamen zondagavond rond kwart over tien meerdere meldingen binnen inzake een schietpartij bij een woning. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en troffen op de oprit een zwaargewonde slachtoffer aan. Ondanks reanimatie is de 21-jarige man uit Zoetermeer, bekend onder naam Parsa010, ter plekke overleden.

Direct na de schoten is de politie een groot onderzoek gestart om de daders te vinden. Niet ver van de Paardebloem werd een lege vluchtauto aangetroffen op de Zernikeplaats. Het voertuig was beschadigd omdat de bestuurder tijdens zijn vlucht op de Wasbloem een schuurtje geramd heeft.

Uit de eerste getuigenverklaringen blijkt dat tenminste twee personen vanuit de auto aan de Zernikeplaats zijn gevlucht. Zij zouden via het parkje in de richting van het winkelcentrum de Binnenhof zijn weggerend. Ondanks een grote zoekactie met onder meer een helikopter zijn de verdachten niet meer aangetroffen.

De politie is met man en macht op zoek naar de mannen die betrokken zijn geweest bij de gewelddadige dood van de 21-jarige slachtoffer. Het onderzoek is in volle gang en het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben.