Rotterdammer aangehouden voor zwaargewonde aangetroffen in pand Waddinxveen

De politie heeft Rotterdammer aangehouden in verband met zware mishandeling in Waddinxveen.

Op maandag 8 mei heeft de politie een 42-jarige man uit Rotterdam gearresteerd in verband met een ernstige mishandeling. Het betreft een onderzoek naar een incident dat plaatsvond op dinsdagochtend 25 april 2023, waarbij een 63-jarige man zwaargewond werd aangetroffen in zijn woning aan de Acaciastraat in Waddinxveen. Het slachtoffer moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht voor behandeling van zijn verwondingen.

Na de ontdekking van het slachtoffer startte de recherche direct een uitgebreid onderzoek. Dit onderzoek heeft geleid tot de aanhouding van de 42-jarige Rotterdammer, die nu als verdachte wordt beschouwd in deze zaak. Het onderzoek naar de exacte toedracht van de mishandeling is nog in volle gang en er worden geen verdere details vrijgegeven op dit moment.

De politie is vastberaden om de waarheid te achterhalen en recht te laten zegevieren voor het slachtoffer en diens naasten. Het is van groot belang dat alle aspecten van deze zaak grondig worden onderzocht en dat eventuele verantwoordelijken ter verantwoording worden geroepen.

Mocht u informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Elke aanwijzing kan cruciaal zijn voor het verdere verloop van het onderzoek en het achterhalen van de waarheid.

De politie zal er alles aan doen om dit incident tot op de bodem uit te zoeken en gerechtigheid te laten geschieden. De betrokkenheid en medewerking van het publiek is hierbij van onschatbare waarde. Samen kunnen we bijdragen aan een veiligere samenleving waarin dergelijke gewelddadige incidenten geen plaats hebben.

Het slachtoffer en diens naasten worden uiteraard bijgestaan en ondersteund in deze moeilijke tijd. Onze gedachten gaan naar hen uit, in de hoop op een voorspoedig herstel en gerechtigheid.