mongols hells angels vechtpartij, rotterdam blijdorp mongols angels, schietpartij mongols hells angels, motorclubs rotterdam vechtpartij
Foto: www.volganet.ru

Satudarah ‘kapikane’ vier jaar de cel in

Een kopstuk van motorclub Satudarah heeft vier jaar celstraf opgelegd in verband met onder meer een wapenleveranties aan leden van een nieuw chapter van Satudarah in Duisburg, Duitsland.

Naast de wapenlevering wordt de kapikane Olla M. (46) ook beschuldigd van het zelf voorhanden hebben van wapens en een wiethok in zijn woning in Tilburg. Een 30-jarige medeverdachte moet 18 maanden de cel in. Een derde verdachte is vrijgesproken.

In februari en maart 2013 zouden leden van de Duitse chapter naar het clubhuis in Tilburg zijn gekomen om automatische vuurwapens op te halen. Het zou gaan om twee Skorpion machinepistolen en een AK-47. Na de tweede wapenlevering werden de Duitse Satudarah leden op de terugweg aangehouden door de politie. In de geruchtmakende documentaire over Satudarah MC genaamd ‘Satudarah One Blood’ zijn de leden van de Duitse chapter te zien.