Schietincident in Rotterdam: Politie zoekt getuigen

De politie in Rotterdam onderzoekt een schietincident en zoekt getuigen.

Op zaterdagochtend 12 augustus, omstreeks 07.00 uur, heeft er een schietincident plaatsgevonden op de Blokfluit. Het is momenteel onduidelijk of er iemand gewond is geraakt bij het incident. De politie is dringend op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie hebben, iets hebben gezien of gehoord.

Kort na 07.00 uur ontving de politiemeldkamer een melding over het schietincident. Agenten zijn direct ter plaatse gegaan, maar troffen geen personen meer aan. Hierdoor is het nog niet vastgesteld of er gewonden zijn gevallen. Wel werden er hulzen aangetroffen op de locatie, die veiliggesteld zijn voor verder onderzoek.

De politie zet zich actief in om de betrokken personen bij dit schietincident op te sporen. Er wordt momenteel buurtonderzoek uitgevoerd en er zijn stappen ondernomen om camerabeelden veilig te stellen. Indien u meer informatie heeft of mogelijk getuige bent geweest van het incident, wordt u dringend verzocht contact op te nemen met de politie. Uw informatie kan van groot belang zijn voor het lopende onderzoek.