Schietincident in Rotterdam: Politie zoekt getuigen

In Rotterdam zijn schoten gelost bij een schietincident. De politie heeft een onderzoek gestart.

De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen verschaffen over een schietincident dat plaatsvond aan de Rosenveldtstraat in Rotterdam. Gelukkig zijn er bij het incident geen slachtoffers gevallen.

Op woensdagavond 10 mei rond negen uur kreeg de politie een melding binnen van schoten die waren gehoord aan de Rosenveldtstraat in Rotterdam. Direct zijn agenten ter plaatse gegaan om de situatie te onderzoeken. Bij aankomst troffen zij geen gewonde slachtoffers en ook geen verdachten aan. Wel werden er meerdere hulzen gevonden op de locatie.

De politie neemt dit schietincident zeer serieus en is daarom op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over wat er precies is gebeurd. Het is van groot belang dat eventuele getuigen zich melden, zodat het onderzoeksteam een duidelijk beeld kan krijgen van de situatie en de mogelijke achtergronden van het incident.

Mocht u woensdagavond rond negen uur iets verdachts hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Rosenveldtstraat, dan wordt u vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de politie. Uw informatie kan van cruciaal belang zijn voor het onderzoek en het vinden van de verantwoordelijken.

De politie benadrukt dat schietincidenten onacceptabel zijn en dat alles in het werk wordt gesteld om de veiligheid in de stad te waarborgen. Door samen te werken met de gemeenschap en getuigen op te roepen zich te melden, hoopt de politie het incident grondig te kunnen onderzoeken en de daders te kunnen opsporen.

Als u informatie heeft over het schietincident aan de Rosenveldtstraat in Rotterdam, kunt u contact opnemen met de politie via het algemene telefoonnummer of anoniem via Meld Misdaad Anoniem.