© Crime-Nieuws.nl

Schoten gelost door overvallers bij gewelddadige carjacking, politie zoekt getuigen

De politie onderzoekt een gewelddadige carjacking waarbij meerdere schoten zijn gelost.

Op maandagmiddag heeft er een zeer gewelddadige carjacking plaatsgevonden op de Santiagosingel in Den Haag. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Rond 14.25 uur kreeg de politie een melding van een schietincident op de Santiagosingel. Uit het daaropvolgende onderzoek is gebleken dat twee mannen onder dreiging van een vuurwapen een automobilist hebben overvallen. Tijdens de carjacking hebben de overvallers meerdere schoten gelost, maar gelukkig raakte niemand gewond. Vervolgens zijn de daders er met hoge snelheid vandoor gegaan in de gestolen auto. Na grondig onderzoek werd het gestolen voertuig aangetroffen in Delft. Het voertuig is in beslag genomen voor verder onderzoek. Van de twee verdachten ontbreekt op dit moment elk spoor.

De politie heeft een signalement van de verdachten vrijgegeven. De eerste verdachte is ongeveer 1.80 meter lang, heeft grijs haar en droeg een zwarte bivakmuts en zwarte jas. De tweede verdachte droeg een geel werkuniform met reflecterende strepen.

De politie roept getuigen op om zich te melden. Iedereen die iets verdachts heeft gezien of informatie heeft die kan helpen bij het onderzoek, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Elk detail kan van groot belang zijn om deze gewelddadige carjacking op te lossen en de daders te achterhalen.

Het onderzoek naar deze zaak is nog in volle gang en de politie hoopt met behulp van getuigen en mogelijke aanvullende informatie de verdachten zo snel mogelijk te kunnen opsporen en aanhouden.