Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Slachtoffer steekpartij Zwijndrecht in kritieke toestand naar ziekenhuis

Een slachtoffer van een steekpartij in Zwijndrecht ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De politie heeft een vrouw opgepakt.

Een vredige zaterdagavond ontaardde in een nachtmerrie toen een steekincident een 34-jarige man uit Zwijndrecht in een kritieke toestand achterliet. Het huiveringwekkende voorval vond plaats in een woning aan de Karekietstraat in Zwijndrecht, waar een verhitte confrontatie een spoor van bloed en ellende achterliet.

Het slachtoffer, wiens identiteit is beschermd om privacyredenen, werd zwaargewond aangetroffen in de nasleep van het gruwelijke incident. Naar verluidt ontstond het conflict in de relationele sfeer en escaleerde dit tot een gewelddadig steekincident.

De 34-jarige man werd uiteindelijk buiten de woning aan de Kerkweg aangetroffen door hulpdiensten, zijn lichaam getekend door de pijn van meerdere steekwonden. Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om onmiddellijke medische zorg te verlenen aan het slachtoffer, dat ondanks de verschrikkelijke verwondingen aanspreekbaar was.

Deze tragische gebeurtenis nam een nog duisterdere wending toen een 38-jarige vrouw, eveneens afkomstig uit Zwijndrecht, werd gearresteerd in verband met het steekincident. De politie, vastberaden om de waarheid te achterhalen, is begonnen met een grondig onderzoek om te begrijpen wat er zich precies heeft afgespeeld binnen de muren van de woning aan de Karekietstraat.