Slachtoffers uit vliegtuig gegooid bij liquidatie drugskartel in Sinaloa

In Mexico zijn een aantal personen uit een laagvliegend vliegtuigje gegooid bij een liquidatie door een drugskartel. Er zijn zeker drie personen op deze manier om het leven gebracht.

Het bizarre incident vond woensdag plaats boven het stadje Eldorado. Getuigen zagen hoe een man uit een laagvliegend vliegtuigje werd gegooid. Zijn lichaam kwam op het dak van een ziekenhuis terecht. Het is niet bekend of hij nog leefde toen hij uit het toestel werd gegooid.

Op andere plekken in Eldorado werden op straat nog twee lichamen gevonden. De autoriteiten gaan er vanuit dat deze mannen ook uit het vliegtuigje zijn gegooid. Volgens lokale media zijn de lichamen na de opmerkelijke liquidatie meegenomen door leden van een drugskartel.

Eldorado ligt in Sinaloa waar Chapo Guzmán en zijn drugskartel het voor het zeggen hebben. Chapo zelf zit al enige tijd vast maar zijn zonen staan nu aan het roer. De drugsbaas is eerder dit jaar uitgeleverd aan de Verenigde Staten (klik hier voor video). Sinds zijn detentie is er een strijd gaande binnen het Sinaloa kartel om de macht te pakken.