Stoffelijk overschot Lelystad is van vermiste A’damse

Het lichaam dat op woensdag 4 september werd aangetroffen in het buitengebied van Lelystad blijkt van de vermiste Nikki Lawalata te zijn. Uit onderzoek is gebleken dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen. Er is een verdachte aangehouden.

Zaterdag 31 augustus werd bij de politie in Amsterdam aangifte gedaan van de vermissing van de 27-jarige Nikki Lawalata uit Amsterdam. De politie startte direct een onderzoek naar haar vermissing. Maandag 2 september werd haar auto op de Poseidonsingel in Almere Poort onbeheerd aangetroffen. Onderzoek bij het voertuig en in de woning van een vriend leverde geen informatie over haar mogelijke verblijfplaats op.

Woensdag jongstleden kwam er melding binnen van een passant die aangaf dat er een persoon in de berm op de Torenvalkweg in Lelystad lag. Toegesnelde agenten troffen daar inderdaad het lichaam van een inmiddels overleden persoon aan. Forensisch onderzoek heeft uitgewezen dat het stoffelijk overschot van de vermiste Nikki Lawalata is. Tevens is vastgesteld dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen.

Gisteren, vrijdag 6 september, heeft de politie een 32-jarige man uit Almere opgepakt. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de gewelddadige dood van Nikki. Het onderzoek is nog in volle gang en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl
Bron: Politie