Tiener gepakt voor dubbele overval op dezelfde supermarkt

De politie heeft een 16-jarige jongen aangehouden op verdenking van het plegen van twee overvallen op een supermarkt in Lunetten.

Op zowel 14 juli als 17 juli werden er overvallen gepleegd op dezelfde supermarkt, gelegen aan de Hondsrug in Lunetten. Naar aanleiding van deze incidenten heeft de politie een grondig onderzoek gestart, waarbij de identiteit van een minderjarige verdachte naar voren kwam. Op dinsdag 1 augustus is de 16-jarige jongen aangehouden in verband met deze overvallen.

De verdachte is momenteel in politiehechtenis voor verhoor en verdere onderzoek. De politie neemt de zaak uiterst serieus en werkt aan het verzamelen van bewijs en getuigenverklaringen om de verantwoordelijkheid van de verdachte vast te stellen.

De overvallen hebben de buurt in Lunetten geschokt en de politie streeft ernaar om snel en doeltreffend op te treden bij dit soort criminele activiteiten. De veiligheid van de burgers staat voorop, en de politie zal er alles aan doen om de daders van dergelijke misdrijven op te sporen en te berechten.