© Instagram

Tientallen kilo’s harddrugs gepakt bij doorzoekingen Den Bosch

De politie heeft bij doorzoekingen in Den Bosch tientallen kilo’s harddrugs aangetroffen en in beslag genomen.

In de stad heeft de politie op donderdagochtend 4 mei twee woningen doorzocht op verdenking van drugshandel. Bij de doorzoekingen op de Vierde Haren troffen agenten maar liefst 30 kilo harddrugs aan, waarvan 20 kilo aan pillen en totaal 10 kilo aan heroïne en cocaïne. De twee bewoners van de woningen, een 48-jarige man en een 27-jarige man uit ’s-Hertogenbosch, zijn direct aangehouden en worden momenteel verhoord.

Het onderzoek dat leidde tot de doorzoekingen was gebaseerd op eerder binnengekomen informatie. Het is nog niet bekend hoe lang het onderzoek nog zal duren en of er nog meer aanhoudingen zullen volgen.

De politie is blij met de succesvolle actie en ziet het als een belangrijke stap in de strijd tegen drugshandel in de regio. Harddrugs vormen een groot gevaar voor de volksgezondheid en de maatschappij, en de politie doet er dan ook alles aan om de handel ervan te bestrijden.

De politie roept burgers op om verdachte situaties te melden, zodat zij nog beter kunnen optreden tegen drugshandel en andere criminele activiteiten.