© crime-nieuws.nl

Tip over vuurwapengevaarlijke situatie leidt naar pand met drugs en vuurwapens

De politie heeft na een tip over een vuurwapengevaarlijke situatie een inval gedaan en vuurwapens en drugs aangetroffen.

Op donderdag 27 april ontving de politie informatie over een mogelijke vuurwapengevaarlijke situatie in een woning aan de Landheining in Breda. Dezelfde nacht nog besloten agenten een bezoek te brengen aan de woning. Daar werden twee vuurwapens, munitie en verschillende soorten verdovende middelen aangetroffen. De bewoner van het pand is aangehouden en zit momenteel vast voor verder onderzoek.

Bij het betreden van de woning vonden de agenten twee vuurwapens en munitie. Daarnaast lagen er tientallen pillen in het huis. Na onderzoek bleek het om harddrugs te gaan en zijn deze samen met de wapens en munitie in beslag genomen.

De bewoner van het pand werd direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het onderzoek naar de zaak loopt nog en de recherche zal de verdachte verhoren om meer duidelijkheid te krijgen over zijn betrokkenheid bij de illegale handel in vuurwapens en drugs.